Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 15:00

САЙТ ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 329 | Додав: Irenke | Дата: 01.06.2018 | Коментарі (0)

Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1 класі Великогеєвецької ЗОШ І-ІІ ступенів. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком.

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря – здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер першокласники вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!

На свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, і батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року.
Буквар став для учнів справжнім другом! Ця перша книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами.

Учні цікаво та змістовно декламували свої вміння та навички на угорській, українській та англійській мовах, здобуті за перший рік навчання. Веселі пісеньки та запальні таночки додавали святу незабутніх вражень.

Вся шкільна родина пишається здобутками наших першокласників і бажає їм надалі розвивати свої таланти та здібності. Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним!

Переглядів: 343 | Додав: Irenke | Дата: 29.05.2018 | Коментарі (0)

Jól szerepelt a Szól a fülemüle népzenei tehetségkutató döntőjén a nagygejőci Kincső néptánccsoport. A gyerekek számos díjban részesültek. Részt vehetnek egy egyhetes népzenei nyári táborban, felléphetnek az Ungvári Főkonzulátus jóvoltából a Hungary Fest-en, a Koronavárosok találkozóján Visken, valamint Budapesten is. Gratulálunk, ügyesek voltatok!!!

Переглядів: 383 | Додав: Irenke | Дата: 14.05.2018 | Коментарі (0)

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки.

З цієї нагоди в нашій школі протягом 7-9 травня проведено низьку заходів, приурочених до Дня пам’яті та примирення та 73-ої річниці перемоги над нацизмом у Європі, а саме:

1. Проведенний «Ритуал пам’яті» за участю живого свідка важких воєнних часів - Дюрке Б.М.

2. Виставка - акція «Прочитай книгу про війну»

3. Історичний урок «Уклін живим, загиблим слава!»

4. «Квітка пам’яті» - майстер-клас з виготовлення червоного маку– квітки, яка уособлює кров, пролиту на полях боїв, та пам’ять про тих, чиє життя забрала війна.

Переглядів: 352 | Додав: Irenke | Дата: 10.05.2018 | Коментарі (0)

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами і квітами замаїться земля, теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері.

04.05.2018 року в нашій школі було проведено свято до Дня Матері. Учні школи з великою віддачею готувались до цього прекрасного свята. Підготували для своїх матусь концертну програму, презентації та подарунки. Програма була змістовною, цікавою та веселою. Учні декламували вірші, гуморестичні сценки, співали веселі пісні та виконували запальні танці. Всі учасники заходу отримали велику кількість позитивних емоцій. Свято вдалось на славу.

День матері- свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!

 

Переглядів: 392 | Додав: Irenke | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

На виконання рішення колегії Міністерства освіти і науки України від 21 грудня 2017 року (протокол № 9/2-19) “Про надання грифа “Рекомендовано Міністерством освіти і науки України” підручникам для 5 класу закладів загальної середньої освіти та видання їх за кошти державного бюджету у 2018 році”, членами педагогічного колективу був здійснений вибір і замовлення підручників для учнів 5 класу.

Переглядів: 351 | Додав: Irenke | Дата: 25.04.2018 | Коментарі (0)

A Nagygejőci Általános Iskola néptánccsoportja részt vett a „Szól a fülemüle” tehetségkutató versenyen, amelynek a II. Rákóczi Ferenc Magyar Főiskola adott otthont Beregszászon. A „Kincső” néptánccsoport továbbjutott a döntőbe.

Переглядів: 377 | Додав: Irenke | Дата: 23.04.2018 | Коментарі (0)

У суботу, 14 квітня, учні та вчителі Великогеєвецької ЗОШ І-ІІ ступенів долучилися до щорічної загальнодержавної акції «За чисте довкілля» і провели толоку з прибирання та благоустрою шкільної території. У весняній толоці взяли участь учні 1-9 класів. Кожен клас під керівництвом свого класного керівника прибирав виділену територію. Учні і вчителі очистили від сміття і привели у належний санітарний стан узбіччя та кювети автомобільних доріг, прилеглих до навчального закладу. Діти з ентузіазмом віднеслися до виконання завдання, у всіх був піднесений настрій, оскільки погода цьому сприяла. Учителі, учні та техпрацівники прибрали шкільне подвір’я та прилеглу територію, впорядкували спортивний і дитячий майданчик. Не залишилися поза увагою і квітники, обрізування та посадка дерев та квітів, викорчовування та вирубування сухих дерев та кущів у межах територій, прилеглих до навчального закладу.

Серед учасників панував гарний настрій, адже діти дуже люблять заходи, де вони можуть проявити себе з іншої сторони, де досхочу можна поспілкуватись із однокласниками та своїми вчителями. Було зазначено, що проведення таких заходів дає можливість згуртувати молодь, формувати екологічну культуру підростаючого покоління і гуманно ставитись до довкілля, виробляє вміння працювати колективно.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку вчителям, учням і техперсоналу за допомогу в організації та проведенні шкільної толоки!

Переглядів: 595 | Додав: Irenke | Дата: 16.04.2018 | Коментарі (0)

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче.

З 10 по 13 квітня у Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив тиждень англійської мови.

Відеоподорож “ The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland ” для учнів 5-9 класів провели вчителі англійської мови Коломієць М.М. та Палатиц Б.А. Учні мали змогу дізнатись багато цікавого про Великобританію, про визначні місця, людей та їхні традиції.

Змагання для знавців англійської мови під назвою “We love English” пройшли серед учнів 5- 6 класів, де учні удосконалювали знання з англійської мови, розвивали логічне мислення, пам’ять, увагу.

З учнями 4-Б класу було проведено інсценування казки “ Little Red Riding Hood”. Захід був спрямований на розвиток навичок говоріння. Учні 1-4 класів не відставали від своїх старших товаришів, вони теж познайомилися із цікавою інформацією про Великобританію.

Квест “A playtime” відбувся серед учнів 3 та 4 класів. Учні з цікавістю виконували поставлені перед ними завдання і показали хороші знання з англійської мови.

13 квітня після презентації «Famous British Writers and poets» учні 7-9 класів могли показати свої вміння розгадувати кросворди англійською мовою. Всі учасники гарно підготувалися, старалися продемонструвати свої знання англійської мови. За допомогою різних конкурсів учні вдосконалювали навички говоріння англійською мовою, а також відтворили деякі традиції британської культури.

Переглядів: 375 | Додав: Irenke | Дата: 14.04.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 38 39 »
Наші контакти:
ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ НАША АДРЕСА: Закарпатська область, Ужгородський район, с. Великі Геївці, вул. Гагаріна, 21
E-MAIL: velikogeevcka-zos@meta.ua
тел.: (0312)730-125
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz