Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 07:14

САЙТ ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Травень » 18 » 18 травня у Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ст. пройшов День цивільного захисту
18:07
18 травня у Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ст. пройшов День цивільного захисту

Життя свідчить, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайної ситуації, тим ефективнішими будуть результати. Саме тому діти та підлітки стають важливими суб'єктами інформаційних та навчальних програм, які реалізуються в системі освіти України на регулярній основі. Знання, отримані учнями при вивченні основ здоров ҆я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту населення, практично закріплюються в ході Дня цивільного захисту, який проводиться в школі напередодні літніх шкільних канікул.

Метою Дня цивільного захисту є практичне відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок з основ здоров'я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, а також досягнення злагодженості у роботі  педагогічного складу і учнів навчального закладу в цілому як об'єкта ЦЗ при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

У школі День цивільного захисту, без сумніву, став уже звичним явищем. І вчителі, і школярі  на практиці переконалися щодо великої користі підготовки дітей до життя у бурхливому морі сучасного техногенного світу. Проведення цього заходу сприймається як невід'ємна частина навчально-виховного процесу.

Так, 18 квітня 2012 року у навчальному закладі проходив День ЦЗ, до проведення якого були залучені та брали активну участь всі працівники та учні школи. Протягом дня учасники заходу  мали нагоду переглянути  мультимедійні презентації,  кінофільми з тематики цивільного захисту відповідно віковій категорії, виставку захисних засобів ЦЗ. Були проведені уроки безпеки, змагання гри-випробування,  конкурс малюнків «Навколишнє середовище і людина»,  здійснена навчальна евакуація педагогічних працівників і учнів та інші заходи, спрямовані на практичну перевірку здатності учнів та працівників навчального закладу правильно і чітко діяти при надзвичайних ситуаціях.

Завершився День цивільного захисту підведенням його підсумків.
Таким чином, практична спрямованість заходів, що проводились протягом Дня цивільного захисту, спонукатиме учнів до поглиблення знань з ЦЗ та здобуття практичних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.























Переглядів: 569 | Додав: Irenke | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші контакти:
ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ НАША АДРЕСА: Закарпатська область, Ужгородський район, с. Великі Геївці, вул. Гагаріна, 21
E-MAIL: velikogeevcka-zos@meta.ua
тел.: (0312)730-125
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz