Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 22:33

САЙТ ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Травень » 30 » Урочисте відкриття оздоровчого табору «Ромашка» при Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ст.
21:48
Урочисте відкриття оздоровчого табору «Ромашка» при Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ст.

«Нарешті літо — пора канікул та відпусток!», — звучить на вустах як у малих, так і у дорослих . Звичайно хочеться в такий час поринути з головою у річку, позагоряти під теплим сонячним промінням, прогулятись з друзями по безмежному лісу в пошуках грибів та лісових ягід, але найголовніше — просто відпочити після виснажливої роботи.

            Такий відпочинок для своїх вихованців організували при Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ст., створивши оздоровчий табір «Ромашка», відкриття якого відбулося 28-го травня 2013 р. під керівництвом заступника директора школи Дюрке Р. Б. та педагогічних працівників Бадо Я. Й., Надь Г. А.. Саме цей табір при школі став улюбленим місцем відпочинку для 50 дітей нашої Альма-Матер.

            Програма роботи у таборі дуже насичена, передбачено проведення різноманітних форм діяльності. Ранок починається з традиційної фізичної зарядки та загартування повітрям і сонцем. Кожен день наповнений цікавими заходами, різними туристичними походами, іграми. Також у програмі передбачено проведення різних спортивних ігор, змагань на розвиток у школярів сили, витривалості, спритності, логіки. Діти вчаться правильно і гуманно використовувати дари природи.

            Персонал табору «Ромашка» турбується про те, щоби жодному дітей не було сумно, тому кожен день проходять заняття малювання на природі, ігри, конкурси, вивчення народних пісень.

            Батькам не варто переживати щодо харчування своїх дітей, адже професійний кухар табору слідкує за тим, щоб зростаючий організм був забезпечений усім необхідним під час активного відпочинку: свіжі фрукти та овочі, молочні продукти, м'ясо, риба, каші. Педагогічні працівники та керівник табору відповідають за здоров’я та безпеку дітей, а яскраве сонце, чисте повітря допомагають зміцнити його.

            Таким чином, можна з впевненістю сказати, що після відпочинку в оздоровчому таборі «Ромашка» при Великогеєвецькій школі дитина повертається кожного дня додому бадьорою та веселою, а заряду енергії та здоров’я вистачить їй на цілий рік.




















 










Переглядів: 718 | Додав: gereklajos | Теги: gerk, nagygejoc, lajcsi, iskola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші контакти:
ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ НАША АДРЕСА: Закарпатська область, Ужгородський район, с. Великі Геївці, вул. Гагаріна, 21
E-MAIL: velikogeevcka-zos@meta.ua
тел.: (0312)730-125
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz