Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 06:52

САЙТ ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів

З метою пропаганди здорового способу життя 10 квітня 2019 року у Великогеєвецькій ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений фізкультурно-оздоровчий захід ранкової зарядки « Рух заради здоров҆я », присвячений Всесвітньому дню здоров’я.

Учні 1-9 класів із задоволенням взяли участь у ранковій зарядці, під час якої під музичний супровід виконували вправи, ритмічні гімнастичні комбінації, елементи спортивного танцю. Учні 8-Б класу демонстрували правильність виконання вправ, розучені на уроках фізичної культури .

На захід завітала Станко Олександра Ярославівна, директор Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» . Вона передала учням спортивний інвентар, фарби для благоустрою спортивного та ігрового майданчиків. Учні, педагогічний колектив школи та батьки висловлюють щиру подяку за цінні подарунки.

Переглядів: 356 | Додав: Irenke | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

Нарешті весняне тепло пробуджує все живе від довгого зимового сну, отже, настав час прибрати землю, аби весняна зелень привітно усміхнулася всім.

6 квітня в нашій школі відбулася традиційна толока з благоустрою території шкільного подвір’я, у якій взяли участь учні 1-9-х класів та вчителі. Весело та дружно йшла робота… Було прибрано територію школи, впорядковано квітники. Об’єднані зусилля, націлені на благоустрій, естетичне оформлення та озеленення території, покращили шкільний двір.

Переглядів: 464 | Додав: Irenke | Дата: 08.04.2019 | Коментарі (0)

22 березня відзначаємо Всесвітній (Міжнародний) День водних ресурсів, який був запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН в 1993 році.

В такий день потрібно нагадувати всім жителям планети про неоціненну важливість водних ресурсів для життєдіяльності всіх живих істот на Землі, адже рослини, люди та тварини не можуть існувати без води.

До 22 березня Організація по захисту навколишнього середовища звернулася до всіх країн з проханням приділяти більше уваги питанню захисту водних ресурсів та запроваджувати на національному рівні заходи, спрямовані для освоєння та збереження водних ресурсів.

 

Переглядів: 301 | Додав: Irenke | Дата: 26.03.2019 | Коментарі (0)

На виконання листа відділу освіти, молоді та спорту Ужгородської РДА від 27.02.2019 № 01-16/247 «Про проведення місячника боротьби з туберкульозом» з метою виховання в учнів відповідального ставлення до свого здоров҆я повідомляємо, що у школі проведено ряд заходів, а саме:

 

1. Оголошення місячника боротьби з туберкульозом, розповідь «Що таке туберкульоз».

2. Проведення інформаційних хвилинок із відео-супроводом ( 1-4 кл.):

- «Здоровий спосіб життя».

- «Профілактика туберкульозу».

3. Проведення тематичних виховних годин (5-9 кл.):

- « Майбутнє без туберкульозу».

- «Що потрібно знати про туберкульоз».

- «Захисти себе від туберкульозу».

4.Конкурс малюнків „Школярі Закарпаття проти туберкульозу”

5. Бесіда «24 березня - Всесвітній День боротьби з туберкульозом».


Переглядів: 427 | Додав: Irenke | Дата: 25.03.2019 | Коментарі (0)

«Кенгуру» — міжнародний математичний конкурс, який проводиться щорічно у третій четвер березня. Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей.

З року в рік цей конкурс набирає більш широкого розмаху серед учнів Великогеєвецької ЗОШ I-II ст. Так, 20 березня 2019 року він проводився у навчальному закладі серед учнів 2-9 класів. У конкурсі брали участь 32 учнів школи.

Математика в нашому житті присутній не тільки в процесі освоєння професії і реалізації отриманих знань. Так чи інакше ми використовуємо царицю наук практично в кожен момент часу. Вирішуючи прості і складні завдання, дитина не просто вчиться складати, віднімати і множити. Математика формує деякі особливості мислення і впливає на ставлення до світу.

До організації проведення конкурсу були задіяні вчителі Тарці О.О., Дюрке А.Р., під керівництвом вчителя математики Дюрке Р.Б.

Переглядів: 276 | Додав: Irenke | Дата: 22.03.2019 | Коментарі (0)

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У 2019 року виповнюється 30 років із дня завершення неоголошеної війни. Вона тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних і людських жертв, під час неї тисячі наших співвітчизників загинули у боях і померли від ран, контузій, травм і хвороб, пропали безвісти. Нікого з нас не можуть лишити байдужими страшні цифри: кожний четвертий із майже 600 тисяч військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані, - наші співвітчизники, і кожний четвертий із тих, хто не повернувся з Афганістану, - також наш співвітчизник. За даними офіційних джерел, під час афганської війни загинули понад 15 тисяч солдатів, Україні війна обійшлася у більш ніж чотири тисячі загиблих. Зараз в Україні – понад 150 тисяч ветеранів афганської війни, з них близько восьми тисяч мають поранення, понад 6 тисяч є інвалідами.

Учні нашої школи також відзначали цей день і взяли участь у шкільних заходах.

Переглядів: 328 | Додав: Irenke | Дата: 20.03.2019 | Коментарі (0)

„… megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt”

Iskolánkban is megemlékeztünk az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeiről. Az ünnepséget a magyar himnusz meghallgatásával nyitottuk meg, aztán Györke László történelemtanár előadást tartott a forradalom és szabadságharc eseményeiről. Ezt követően diavetítés következett, amelyben a tanulók megszemlélhették immár képekben is a történelmi eseményeket. Iskolánk tanulói vers- és prózamondással emlékeztek meg a forradalomról és szabadságharcról: elszavalták a Petőfi Sándor Nemzeti dal című versét, Bajusz Zsolt elmondta a „12 pontot”- a magyar nemzet követeléseit. A megemlékezésre vendég is érkezett Zseliczky József költő, a Nagygejőci Általános Iskola nyugalmazott igazgatójának személyében, aki kedvenc verseiből szemezgetett. Györke Róbert, az iskola igazgatója összefoglalta az eseményeket és megköszönte a tanárok és tanulók munkáját. Záróeseményként a megemlékezés résztvevői közösen elénekelték a Kossuth-nótát.

 

Переглядів: 297 | Додав: Irenke | Дата: 18.03.2019 | Коментарі (0)

Сьогодні екологічна культура є необхідним елементом відродження держави.Проблеми збереження довкілля гостро постають перед кожним з нас. Діти вступають в життя в епоху не тільки бурхливого розвитку науки і техніки, а й їх негативних наслідків. Людям потрібні нова філософія життя, висока екологічна культура і свідомість. І особлива роль у їх вихованні належить учнівським агітбригадам юних захисників природи. 13.03.2019 року члени екологічної агітбригади "Чиста Земля" Великогеєвецької ЗОШ І-ІІ ст., який вже багато років працює на базі нашого закладу, прийняли участь у І (заочному) етапі щорічного Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім". Про справжню любов до природи та бережливе ставлення до неї, діти показали у своєму номері "Моя мала Батьківщина". А ще, як із розвитком обсягів відходів виробництва, проблеми стосунків між природою та людиною сильно загострилися. Юні екологи закликали відчути свою відповідальність за збереження природи нашого краю кожного особисто.

Переглядів: 320 | Додав: Irenke | Дата: 15.03.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 38 39 »
Наші контакти:
ВЕЛИКОГЕЄВЕЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ НАША АДРЕСА: Закарпатська область, Ужгородський район, с. Великі Геївці, вул. Гагаріна, 21
E-MAIL: velikogeevcka-zos@meta.ua
тел.: (0312)730-125
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz